Expeditie Tuinbouw is niet alleen. Er zijn meer initiatieven om kinderen en jongeren kennis te laten maken met bedrijven. Boederij-educatie Rivierenland is daar een voorbeeld van.

Boerderij-educatie Rivierenland is een initiatief van zo'n 40 bedrijven dat schoolklassen in het Rivierengebied tussen rivieren de Lek en Waal en van Gorinchem tot Arnhem/Nijmegen inclusief de Bommelerwaardeen educatief lesprogramma op de boerderij wil laten volgen.
Er is keuze tussen een les van 2 uur en 4 uur. De agrarische bedrijven zijn gecertificeerde educatieboeren waar kwaliteit en professionaliteit telt.

Bij Boerderij-educatie Rivierenland krijg je als schoolklas les op een land- & tuinbouwbedrijf waar de eigenaar zelf de les verzorgt.
Je ervaart alles over de verzorging van koeien, varkens, kippen, schapen of geiten, fruit, akkerbouwgewassen, paddenstoelen, teelt in de kas, bijen en bomen. Uiteraard kun je producten proeven, maar meestal ook ruiken, voelen, kortom zelf ervaren hoe het is om in de landbouw te werken. De eigenaren willen hun passie en hun enthousiasme over hun product en hun bedrijf, omliggende landschap, water en natuur graag met jullie delen.

Kijk voor informatie over de aangesloten bedrijven, de kosten van een les en het aanvragen van een les voor jouw klas op onze website: www.boerderijeducatierivierenland.nl, of ga naar Facebook, ontvang onze nieuwsbrief of Twitter:
 
We zien filmpjes en foto’s van je lesbezoek graag op de expeditie Tuinbouw Website of onze Facebookpagina! Daar staan al een heleboel klassen die je voorgingen!
 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA