Loopbaanoriëntatie en begeleiding

Kan Expeditie Tuinbouw ingezet worden bij de LOB-lessen? Jazeker, Expeditie Tuinbouw is bedoeld om leerlingen kennis te laten maken met de moderne tuinbouw. Leerlingen maken kennis met tuinbouw en ontdekken of werken in de tuinbouw iets is voor hun. 

Lijkt het mij leuk om in de tuinbouw te werken, wat weet ik eigenlijk van tuinbouw, is er werk voor mij in de regio te vinden. Allemaal vragen waarop de leerling antwoord kan krijgen tijdens een expeditie. Een krachtig instrument voor uw Loopbaanoriëntatielessen dus!

Expeditie Tuinbouw in uw loopbaanoriëntatielessen

Het materiaal van Expeditie Tuinbouw is goed gebruiken tijdens de Praktische sector-oriëntatie in de onderbouw. Leerlingen maken kennis met de tuinbouw en zien de modernste bedrijven in hun  regio. Aansprekend lijkt ons!

Daarnaast is het een uitdagende manier om een excursie vorm te geven of als voorbereiding op de stage van de leerlingen in de bovenbouw. Nieuwsgierig en enthousiast op onderzoek bij een bedrijf, de start van een carrière in de tuinbouw? Het eerste contact voor een nieuw stagebedrijf?

 


 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA